Sastāvdaļas
Ābolu pīrāga saldējums ar karameļu mērci
Sastāvdaļas: Ābolu biezenis (Polija) (25.8%), kokosriekstu krēms (kokosriekstu ekstrakts 85%, ūdens), ūdens, cukurs, dekstroze, pekanrieksti, inulīns, kanēlis, stabilizētāji: guāra sveķi, baltās akācijas sveķi. Karameļu mērce (10%): kokosriekstu krēms, brūnais cukurs, ūdens, kanēlis, anīss, krustnagliņas, fenhelis, smaržīgie pipari, muskatrieksti.
NETO daudzums: 350 g. 100 g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība: 761 kJ / 182 kcal; tauki: 8.4g, no tiem piesātinātās taukskābes: 5.9g; ogļhidrāti: 25.3g, no tiem cukuri: 23.4g; olbaltumvielas: 0.9g; sāls: 0g. Uzglabāšanas T ne augstāka par – 18°C. Ražots Latvijā, SIA AVENEI, Tēraudlietuves ielā 22, Rīgā. www.avenei.lv
NETO daudzums: 350 g / 400 ml
Uzglabāšanas temperatūra ne augstāka par -18.
Donata Stankute (verificēts lietotājs) –
Nedaudz savādāks kā biju domājusi, ka būs. Skābenāks, bet nebūt ne sliktāks. Mērcīte gan šķita izcila, to gaidu arī kādam Ziemassvētku piparkūku saldējumam klāt. ☺️
Karīna Ziemele (verificēts lietotājs) –
Nu ļoti garšīgs, arī draugi bija sajūsmā! Reāli kā ābolu kūka! Paldies par tādu gardumu ražošanu! <3
Kerija Ferdate –
Iedomājos to mazliet citādāku. Garšīgs, tikai rieksti šķiet nevietā un skābens, varbūt gaumes jautājums. Tomēr garšo tiešām līdzīgi ābolkūkai, mērce 10/10. 🙂
Linda Tomberga (verificēts lietotājs) –
Mazliet pa saldu manai gaumei, bet riktīgs ābolu pīrāgs.
Elīza Rubika (verificēts lietotājs) –
Ļoti gards salčuks! Un noteikti der arī vasarai, ne tikai ziemas vakariem. 🙂
Evelīna Bērziņa (verificēts lietotājs) –
Saldāks nekā domāju, ka būs. Bet ja patīk Ziemassvētku garšas, tad šis būs tieši laikā. Var labi just ābolu un kanēļa garšu.
Sniedze Popkova (verificēts lietotājs) –
Saldējums kanēļa un ābolu kombinācijā atgādina Ziemassvētkus. Atsvaidzinošs un labi var just ābolu garšu! Karameļu mērce dikti garda un labi iet klāt ābolu salčuka pamatam. 🔥
Līva (verificēts lietotājs) –
Prasījās piesātinātāka garša, gamues lieta, bet laikam nebūs manējais. 🙂